Aktuális

2019. 04. 18.

YAMA ART x KINGA TOTH

Április elején Graz-ban jártunk,hogy bemutathassuk a YAMA Art közönségének idei második kollaborációs projectünk művészét a sárvári származású Tóth Kingát.

Részletek >
2019. 04. 04.

Isteni fahéjas csiga vegán

Sokakban él az a téves elképzelés, miszerint a kelttészták elkészítése nem lehetséges állati eredetű összetevők felhasználása nélkül, pedig de…

Részletek >
2019. 03. 05.

Megjelent a YAMA Kitchen receptkönyv

Több, mint 50 vegán recept Fatimapankától, melyek nem csak finomak, de egészségesek is. A béke a tányérunkon kezdődik.

Részletek >
2019. 01. 19.

Elindult a YAMA ART

Örömmel indítjuk útnak a YAMA brand régóta dédelgetett álmát, az ART szekciót

Részletek >
2018. 06. 12.

YAMA x Vegan Sunday Market

Június 10-én részt vettünk a szezonzáró Vegan Sunday Market nevű mikropiacon.

Részletek >
2018. 05. 29.

Veggie Pad Thai

Sokan azt gondolják, hogy a zöldség igazából köret és nem lehet elég változatosan elkészíteni. Ez a recept azonban erősen rácáfol erre a gyakori állításra.

Részletek >
2018. 03. 01.

Répás édesburgonya krémleves

Beköszöntött a március, de a mínuszok még mindig repkednek. Jól esik ilyenkor egy finom, tartalmas krémleves, tele vitamindús zöldségekkel!

Részletek >
2018. 02. 26.

Padlizsános lecsó krumpliban

A megújult Yama Kitchen nem csak attól más, hogy vegán receptekkel igyekszem gazdagítani az internetes főzés tárházát, hanem attól is, hogy szeretnék legalább 2-3 heti rendszerességgel videót posztolni

Részletek >
2018. 02. 26.

Vegán "sajtos" makaróni

HAPPY 2018! Az év elején egy gyors, de annál finomabb vegán recepttel jelentkezem. Nagy kedvencem a sajtos makaróni, ami számomra a tökéletes téli "comfort food" csak éppen egészségtelen, állati zsírok nélkül: zöldségekből.

Részletek >
2017. 10. 26.

Horrorleves céklából, cukornád tányérban

Isteni, vegán leves, ami tökéletes Halloween-ra. Tálald cukornád tálkában, hogy ne terheld a környezetet!

Részletek >
Top