Bemutatkozás

A Yama, mint márka egy a fogyasztók tudatosságát, zöldebb gondolkodását és fenntarthatóbb életmódját elősegítő kezdeményezésként fogalmazódott meg. Mivel csodás bolygónk erőforrásai rohamos fogyásnak indultak, a hosszú távon fenntartható megoldások feltárása és elérhetővé tétele nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a következő generációk is egészséges és minőségi életet tudjanak élni. Termékeink így olyan 100%-ban komposztálható, lebomló  és természetes összetevőkből kerülnek előállításra, mint például a fa, a kukorica keményítő, a PLA (kukoricatejsav), cukornád, pálmalevél vagy a cellulóz, s tökéletesen megfelelnek otthoni felhasználásra, mivel a műanyag evőeszközök teljesen természetes alternatívái. Ezek a modern és esztétikus evőeszközök ideálisak kerti partik, üzleti események lebonyolításához, de az éttermek, kávézók és ételszállítással foglalkozó szolgáltatók munkáját is zöldebbé és fenntarthatóbbá teszik.

A “zöld” termékeken túl azonban sokkal többet kívánunk adni. Márkánkon keresztül a jóga filozófiájának örök bölcsességét továbbítjuk, mely segíti a modernkor embere és a valódi, nélkülözhetetlen értékek újbóli összekapcsolódását. Ilyen kvalitás a tiszta és egészséges életmódra törekvés, a békés egymás mellett élés elérése minden földi lénnyel, nem utolsó sorban pedig korunk pazarló életmódjától való határozott elhatárolódás. E magas szintű tudatosság gyakorlása elengedhetetlen egy jobb, fenntarthatóbb, zöldebb világ megteremtéséhez és megtartásához. A Yama termékek mindezek gyakorlati megvalósításához járulnak hozzá.


 

Termékeink megálmodása és elkészítése során a természetes anyagok, összetevők és megoldások használatára törekszünk. A magas minőség kulcsfontosságú számunkra, ennek megteremtését, azonban a legkörnyezetkímélőbb módon kívánjuk elérni. Szeretjük a szép, szemet gyönyörködtető dolgokat, hiszen legyen szó különleges csomagolásról, divatos ruhákról, trendi bútorokról vagy egy darab szépen megnyomtatott szalvétáról, az igényes, kreatív dizájn számunkra legalább annyira fontos, mint maga a termék. Az esztétikus, különleges megjelenés aprócska országunk és más csodálatos kultúrák tehetséges művészeinek, manufaktúráinak, kistermelőinek munkája, szakértelme által válnak igazán egyedivé, s ezzel is szeretnénk hozzájárulni a hazai és nemzetközi művészvilág, valamint kistermelői közösség támogatásához.


 

Top