KOLLÁZS WORKSHOP HERBERT ANIKÓ VIZUÁLIS MŰVÉSSZEL A YAMA HÁZBAN

2022. 03. 12.

Herbert Anikó / HANIKÓ / vizuális művész közreműködésével indul a YAMA HÁZ ez évi program sorozata
Kollázs workshop "Hazaszeretet és más kultúrák tisztelete " témában.

KOLLÁZS WORKSHOP HERBERT ANIKÓ VIZUÁLIS MŰVÉSSZEL A YAMA HÁZBAN

Herbert Anikó a magyar kortárs kollázs művészet egyik legkiválóbb képviselője. Kollázs workshopunkon a résztvevők megismerkedhetnek a művész egyéni látásmódjával, ahogy a természetet és a benne lévő embert és élővilágot egy különleges látószögből jeleníti meg alkotásain. A kollázs technika alapjaiba és műhely titkaiba is betekintést nyerhetnek a résztvevők, miközben mindenki elkészítheti saját alkotását  "Hazaszeretet és más kultúrák tisztelete" témához kapcsolódva. A kollázsok elkészítéséhez az alapanyagokat és eszközöket biztosítjuk. Herbert Anikó képein gyakran találkozhatunk a hazaszeret képi megformálásával, valamint más kultúrák pl. a japán képi kultúra használatával. Így a témához kapcsolódóna lehetőség lesz a csoport tagjainak gondolataikat is megosztani e témával kapcsolatban, valamint megtekinteni az I. YAMA ART kiállítást, melyen a művész több alkotása is kiállításra került a YAMA ART platform első művészeként. A vele készült portré filmet a YAMA ART youtube csatornáján tekinthetik meg az érdeklődők.  
A workshopon résztvevők száma max. 10 fő, ezért a jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk befogadni, melyre az alábbi email címen lehet jelentkezni : hom@yama.hu
Jelentkezési határidő: 2022. március 11. 12h
Workshop helyszíne: YAMA HÁZ - 9756 Ikervár, Gróf Batthyány u. 91.
Időpont: 2022. március 12. 10-13h-ig
Részvételi díj: 5000FT
A program teljes bevételét a Cselekedj Ma a Holnapért Alapítvány hátrányos helyzetű gyermekeket és környezetvédelmi célokat támogató programjainak szervezéséhez ajánlják fel a szervezők.
A helyszínen lehetőség nyílik Herbert Anikó alkotásainak és printjeinek megváásrlására is.
 

 

< Vissza az előző oldalra
Top