YAMA Box 02 × Borarti  - "Virágoskert"
YAMA Box 02 × Borarti  - "Virágoskert" YAMA Box 02 × Borarti  - "Virágoskert" YAMA Box 02 × Borarti  - "Virágoskert" YAMA Box 02 × Borarti  - "Virágoskert"

YAMA Box 02 × Borarti - "Virágoskert"

18 790 Ft / db
14 990 Ft / db
Egységár: 14 990.00 Ft / db
Cikkszám:
YW0905003
Mennyiségi egység:
db
Kiszerelés:
1 db / db
Raktárkészlet:
nincs
Érdeklődés

A termék rendelhető, kérjük érdeklődés esetén vegye fel a kapcsolatot irodánkkal:


Termék leírás

YAMA Box 02 × Borarti - "Virágoskert"

Legyél a saját otthonod dekoratőre! Vidd a természetet a lakásba! Alkoss szabadon!

A borarti és YAMA kollaborációjával készült kreatív box minden korosztály számára alkalmas, hogy kiélhesse kreativitását, emellett nagy hangsúlyt fektet a természet iránti tisztelet és a környezettudatosszemlélet formálására.

A dobozokban található kisfüzet inspiráló útmutatót és leírást tartalmaz.

Kapcsolat ember és természet között az, amit a kezünk által alkotunk növényi alapanyagokból. Élmények, érzetek és hangulatok, amik megragadnak a emlékezetünkben, amiket szeretnénk megtartani magunknak. A természet a leginspirálóbb közeg, sosem lehet megunni és ezernyi csodát rejt. Nézz, láss, alkoss! Keress inspirációt, alapanyagot a természetből, menjetek kirándulni az erdőbe, mezőre, vízpartra és keresgéljetek mindenféle formájú és színű faleveleket, virágokat, terméseket.

Alkoss szabadon!

Legyen egy kísérlet, ahol több variációt is kipróbálunk. Nincs rossz megoldás, úgyhogy bátran, korlátok nélkül ki lehet próbálni ezernyi változatot.

Vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!

Hozzászólás írása

< Vissza az előző oldalra
Top