YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm)
YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm) YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm) YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm) YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm)

YAMA Papír sütőforma - Torta-szilikonos (155 mm, M:35 mm)

438 Ft / csom
Egységár: 73.06 Ft / db
Cikkszám:
YW0105004
Mennyiségi egység:
csom
Kiszerelés:
6 db / csom
Raktárkészlet:
nincs
Érdeklődés

A termék rendelhető, kérjük érdeklődés esetén vegye fel a kapcsolatot irodánkkal:


Termék leírás

Papír sütőformák

Sütőforma kollekciónk, mely a tradicionális, olasz cukrászat legfőbb jellemvonásait hordozza magában, évről évre folyamatosan újabb és újabb típusokkal egészül ki, köszönhetően az általunk képviselt gyártó cég európai szinten is kiterjedt kapcsolatrendszerének. Vevőink kérésére a megfelelő rendelési mennyiség elérése esetén lehetőség van egyedileg kialakított nyomatok és motívumok elkészítésére.

Általános jellemzők:
• A papír alapú sütőformák jelentik az egyik legkorszerűbb sütési és csomagolási módját a sütőipari és cukrászati termékeknek
• Speciális (2 rétegű) és/vagy mikrohullámú papírból készülnek
• Rendkívül hatékony párologtatási tulajdonságokkal rendelkeznek (anyagösszetétel: 125/145g/m2)
• Süthetőek (220 oC-ig), mikrózhatók és fagyaszthatók (egyes változatok), sütés közben nem deformálódnak
• Esztétikus megjelenés, többszöri felhasználhatóság
• Nyomtatásuk kémiailag kezelt ételfestékkel történik, mely ellenáll a hőnek és az alkoholnak
• A sütőformák alján található lyukacskák segítenek a felhalmozódó pára elvezetésében
• Környezetbarát megoldás!
• A kiviteli formák nagy választéka, igény szerint egyedi forma kialakítása
• Ünnepkörökhöz kapcsolódó széles formaválaszték

Felhasználási területek: élelmiszeripar, sütőipar, cukrászatok, pizza készítés.

Lakossági kiszerelésben 6 vagy 100 db/csomagolásban kaphatóak a termékek.
Száraz, hűvős helyen tartandó, napfénytől és közvetlen nedvességtől védve.
Szállításhoz a fenti körülményeket egyaránt biztosítani kell.
A megfelelő tárolási körülmények biztosításával 1 év a minőségmegőrzési idő.
A terméket a használatot követően fedett komposztáló térbe helyezzük, ahol megindul a komposztálódási folyamat. Aprítással meggyorsítható a folyamat. Kb. 2-3 hónap a lebomlási idő.

Vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!

Hozzászólás írása

< Vissza az előző oldalra
Top