YAMA x Vegan Sunday Market

2018. 06. 12.

Június 10-én részt vettünk a szezonzáró Vegan Sunday Market nevű mikropiacon.

YAMA x Vegan Sunday Market

A webshop indulása óta terveztük, hogy szeretnénk megjelenni YAMA temrékeinkkel a Vegan Sunday Market névre hallgató újhullámos piacon Budapesten az Ankertben. Folyamatosan azzal voltunk és vagyunk most is elfoglalva, hogy a webshop indulása óta felmerülő hibákat kijavítsuk, orvosoljuk és egyáltalán megtanuljuk egy ilyen rendszer működési mechanizmusát, ami sajnos nem mindig logikus, s sokszor profi szaktudással rendelkező személyre van szükség a felmerülő kihívások megoldásához. Mivel én személy szerint rendkívül érzékeny vagyok arra, hogy ami kikerül a kezeim közül vagy amihez a nevemet adom az mennyire igényes, esztétikus, nem szerettem volna intenzíven hirdetni a weboldalt, hiszen nem állt 100%-ig készen a zavartalan vásárlásra. Szerencsére a VSM-re való felkészülés valahogy a kiegyenesítésre váró egyenetlenségeket is segített kisimítani. Végre szép fotók kerültek feltöltésre minden termékről, amiket büszkén pakoltunk ki múlt vasárnap az asztalkánkra.

Az a szuper egy ilyen rendezvényben, hogy az ember több olyan márkával, szolgáltatóval, szervezettel találkozik, akikkel azonos alapértékek mentén él, dolgozik vagy éppen működteti vállalkozását. Hamar össze is barátkoztunk az asztalszomszédunkkal, Szonjával, aki zseniálisan finom vegán, glutén-és cukormentes tortákat készít. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Facebook oldalát, mert rendkívül különleges ízű, állagú és összetételű alkotásokkal örvendeztetett meg mindenkit, aki kicsit is édesszájú.

Tudtuk, hogy ez az esemény azért is nagyon jelentőségteljes, mert lehetőségünk van az érdeklődő, hazai vegán közönségnek bemutatkozni, sőt találkozni olyan követőkkel, akik vagy a YAMA KITCHEN vagy a FATIMAPANKA Youtube csatornák kapcsán inspirációt merítenek a receptekből és életmód tippekből. Itt szeretnénk megköszönni Nektek, hogy eljöttetek és személyesen is találkozhattunk és válthattunk néhány szót.

A reggel 9:00 és este 17:30-ig tartó napot Anyával ketten csináltuk végig, s nagyon hamar repültek az órák. Hazudnánk ha azt mondanánk, hogy nem fáradtunk el, de ez kétségtelenül a kellemes fáradtság fogalomkörébe tartozó érzésként marad meg az emlékezetünkbe.

Szeptemberben újra Vegan Sunday Market!

Reméljük a következőn is találkozunk!

Szerettel,

Fati & Móni 

< Vissza az előző oldalra
Top