YAMA Cukornád karo, négyzet alakú tálca, 160x160x15mm
YAMA Cukornád karo, négyzet alakú tálca, 160x160x15mm YAMA Cukornád karo, négyzet alakú tálca, 160x160x15mm YAMA Cukornád karo, négyzet alakú tálca, 160x160x15mm

YAMA Cukornád karo, négyzet alakú tálca, 160x160x15mm

426 Ft / csom
Cikkszám:
YW0101004
Mennyiségi egység:
csom
Kiszerelési egység:
db
Kiszerelési mennyiség:
6
Raktárkészlet:
nincs
Érdeklődés

A termék rendelhető, kérjük érdeklődés esetén vegye fel a kapcsolatot irodánkkal:


Termék leírás

Cukornádból készített termékek

Szintén elegáns megoldásnak számít a cukornád rostjából készített termékek felhasználása az eldobható tálalóeszközök területén.
Ez a típusú anyag évente akár 2-3 alkalommal is újrahasznosítható. A cukornád gyártása során a cukor kivonásakor nagy mennyiségben marad vissza ez a melléktermék, így könnyen hozzáférhető. A cukornád különösképpen kemény rostokból áll, amelyeket ez idáig elégettek, mára azonban kiderült, hogy értékes biomasszaként felhasználhatók. A cukornád rostjából készített termékek alapszíne fehér, de más színekben is elérhető. 
Tény: közel 50 db eldobható tál készíthető csupán egy darab cukornád szál feldolgozásakor.

Jellemző tulajdonságok:

• Stílusosan könnyed, mindazonáltal rendkívül stabil
• Rugalmas anyag, jól nyomtatható, formázható
• Megjelenésében hasonlít a papírra és a kartonra
• Újra feldolgozható (mint a papír)
• Hő-, víz-, és olajálló ( 220 oC, 100 oC, 100 oC)
• Süthető, mikrózható
• Mélyhűthető (-25 oC-ig)

6 db/csomag kiszerelésben kapható.
Száraz, hűvős helyen tartandó, napfénytől és közvetlen nedvességtől védve.
Szállításhoz a fenti körülményeket egyaránt biztosítani kell.
A megfelelő tárolási körülmények biztosításával 1 év a minőségmegőrzési idő.

A terméket a csomagolásból kibontva hideg vagy meleg ételek tálalásához használjuk.

A terméket a használatot követően fedett komposztáló térbe helyezzük, ahol megindul a komposztálódási folyamat. Aprítással meggyorsítható a folyamat. Kb. 2-3 hónap a lebomlási idő.

Vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!

Hozzászólás írása

< Vissza az előző oldalra
Top