YAMA Cukornád dedra tányér, 3 részes, téglalap alakú, 110×260 mm
YAMA Cukornád dedra tányér, 3 részes, téglalap alakú, 110×260 mm YAMA Cukornád dedra tányér, 3 részes, téglalap alakú, 110×260 mm YAMA Cukornád dedra tányér, 3 részes, téglalap alakú, 110×260 mm

YAMA Cukornád dedra tányér, 3 részes, téglalap alakú, 110×260 mm

614 Ft / csom
Cikkszám:
YW0101001
Mennyiségi egység:
csom
Kiszerelési egység:
db
Kiszerelési mennyiség:
6
Raktárkészlet:
készleten
Kosárba

Termék leírás

Cukornádból készített termékek

Szintén elegáns megoldásnak számít a cukornád rostjából készített termékek felhasználása az eldobható tálalóeszközök területén.
Ez a típusú anyag évente akár 2-3 alkalommal is újrahasznosítható. A cukornád gyártása során a cukor kivonásakor nagy mennyiségben marad vissza ez a melléktermék, így könnyen hozzáférhető. A cukornád különösképpen kemény rostokból áll, amelyeket ez idáig elégettek, mára azonban kiderült, hogy értékes biomasszaként felhasználhatók. A cukornád rostjából készített termékek alapszíne fehér, de más színekben is elérhető. 
Tény: közel 50 db eldobható tál készíthető csupán egy darab cukornád szál feldolgozásakor.

Jellemző tulajdonságok:

• Stílusosan könnyed, mindazonáltal rendkívül stabil
• Rugalmas anyag, jól nyomtatható, formázható
• Megjelenésében hasonlít a papírra és a kartonra
• Újra feldolgozható (mint a papír)
• Hő-, víz-, és olajálló ( 220 oC, 100 oC, 100 oC)
• Süthető, mikrózható
• Mélyhűthető (-25 oC-ig)

6 db/csomag kiszerelésben kapható.
Száraz, hűvős helyen tartandó, napfénytől és közvetlen nedvességtől védve.
Szállításhoz a fenti körülményeket egyaránt biztosítani kell.
A megfelelő tárolási körülmények biztosításával 1 év a minőségmegőrzési idő.

A terméket a csomagolásból kibontva hideg vagy meleg ételek tálalásához használjuk.

A terméket a használatot követően fedett komposztáló térbe helyezzük, ahol megindul a komposztálódási folyamat. Aprítással meggyorsítható a folyamat. Kb. 2-3 hónap a lebomlási idő.

Vélemények

Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!

Hozzászólás írása

< Vissza az előző oldalra
Top